Kanon set för sminkningen



Många som läser min blogg, har jag märkt, gillar smink o jag får ofta frågan om vad jag använder för smink o hur jag sminkar mig o så. Så jag tänkte tipsa er om ett perfekt set med penslar - 32 borstar för endast 369 kr o just nu är det även frakt-fritt hos UffesSakerOchTing ! Så ett perfekt set där alla borstar finns för all typ av sminkning :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Snaaaaaaaaaacka om att ljuga? Varför skulle sminkälskare läsa din reklamblogg? Och du som lägger så otroligt mycket rouge och helt fel? Jo tjena, keep dreamin. Tänk att en blogg som heter itsyouandme, som man tror handlar om personen enbart handlar om reklam? Gå en sminkkurs hursomhelst, det behöver du

2011-08-14 @ 19:08:00
Postat av: Kristine

Oh ett sådant set skulle jag så gärna vilja ha! Jag är inte duktig på sminkning men det är kul att testa sig fram!



Och den som skrev kommentaren innan hon eller han är nog bara avundsjuk för du är jätte fin och bloggen tycker jag är intressant. Alla kan inte vara nöjda men då tycker jag att denne skulle sluta läsa din blogg. (för gillar jag inte en blogg då slutar jag läsa den, jag skriver iallafall inte något dumt till den...)

2011-08-14 @ 20:27:42
URL: http://iinnees.wordpress.com
Postat av: Emelie svarar

Svar till Kristine: Jag svarar dig här för du har nog skrivit fel bloggadress för jag kommer inte in på den ? Så får se om du läser här istället så får du chans att rätta till felet.



Tack så mycket ! Ja, gillar man inte en blogg så läser man ju den inte - ganska logiskt ;) Hehe



2011-08-14 @ 21:35:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0