Vinn julstjärna från Markslöjd !

 


Kommentarer
Postat av: EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Jag är gärna med, har länkat här



http://molnboanna.blogg.se/2011/november/julstjarna-2011.html (länken till dig kom mellan bilderna).



Mitt bästa minne är från när jag var kanske 10-11 år. Vi firade jul hos min mormor och morfar och alla kusiner var där, vi var massa folk och det var supermysigt. Den julafton kom "tomten" med en barbiehäst med vagn till mig och det är något jag alltid kommer komma ihåg. Den lyckan. Klart bästa julklappen nånsin.

2011-11-12 @ 21:29:41
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: Lotta

En annorlunda jul som blev jättemysig.

Jag jobbade julafton och slutade halv 5 på eftermiddagen. Utan bil gick det inte att åka hem till far och syskonen så jag jag firade jul själv. När jag kom hem åt jag lite julmat och öppnade paket. Mätt och belåten promenerade jag genom samhället till stallet. Det var så vackert med lamporna som fick den vita snön att glittra och med alla de julpyntade husen. Hästarna fick lite extra gott och jag stannade en stund och njöt av friden i stallet.

Hemma igen åt jag lite julgodis och tittade på tv. Senare på kvällen kom ett par kompisar och vi satt uppe länge och pratade med varsitt glas whiskey.

Den lugnaste och fridfullaste julen jag någonsin haft!

2011-11-12 @ 21:40:24
URL: http://lottaochlivet.blogspot.com/
Postat av: Julstugan

Mitt bästa julminne är återkommande,



på julaftonsmorgon när jag väcker barnen och vi har tänt granen och den lyser i all sin prakt och gröten står och små puttrar på spisen då smyger vi in till far i huset och kryper ner i sängen allihop och så läser vi ett kapitel ur någon bok med jultema, förra året var det barnen på bråkmakaregatan,så mysigt att vakna till liv allihop med en lugn stund på julaftonsmorgon innan allt annat sätter igång.

2011-11-13 @ 03:43:27
URL: http://www.julstugan.blogspot.com/
Postat av: Sandra

Jag är med! Mitt bästa julminne är från när jag och min bror var liten och fick en enorm hög med julklappar (åtminstone då kändes den enorm). Jag minns hur lycklig jag kände mig när paketen var så många att jag inte kunde bära alla på en gång, haha.

2011-11-13 @ 09:00:11
Postat av: ★ Katta- Mamma till Bell, Melvin & Nova ★

Jag är med och tävlar.



Min bästa julminne är för 4 år sedan. Första Julen med mitt första barn, sån magisk känsla. Då kände jag att jag hade lyckats, alla nära och kära var samlade.

2011-11-14 @ 19:08:14
URL: http://kattaaa.blogg.se/
Postat av: Nanna

Bästa julminnet är nog den julen vi bestämde att mor- och farföräldrar fick komma hem till oss, istället för att vi skulle flänga runt halva julaftonen med småbarn. Det fungerar fortfarande jättebra!

2011-11-14 @ 20:53:12
Postat av: Claudia Hogan

Mitt bästa jul minne var förra året då jag firade jul med min kompis Lisa. Vi är så nära varann så att vi tom kallar varann för systrar , och det är verkligen så. Vi tjafsar hela tiden men vi finns alltid där för varann....



Klockan var ungefär elva - halv tolv på natten och vi var ute och larva oss och lekte i den skyhöga snön. Vi hade tidigare öppnat paket och kollat på julfilmer.

Det var mörkt och stjärnklar ute, vi lade oss i snön och kollade på stjärnorna och snackade .. så som bara vi två kan. Plötsligt hör vi hur det tassar något runt oss , vi sätter oss hastigt upp och ser att det står en nyfiken liten hare ca fem meter ifrån oss. Den kollade på oss och vi kollade på den , det var verkligen som i en saga.

Vi hade varit ute länge och det började bli kallt så vi började traska hem igen. Då säger Lisa

-Det är nästan som en saga ..

-Ja , om det hade snöat så.. Sa jag.

Fem minuter senare började det falla snöflingor stora som femmor. Vi bara stod där och log...

Det var hur mysigt som helst att komma in efter det och stoppa fötterna i stora sockor och ta en kopp varm choklad med vispad grädde.



Saknar den dagen otroligt mycket , och hoppas att jag kommer uppleva något sådant igen. Vi var som små igen och det fanns inga problem alls , inte ens att våra händer var blöta och kalla brydde vi oss om.

Julen är underbar <3

2011-11-14 @ 20:57:29
Postat av: Anders

Mitt bästa julminne var när tomten plumsade i snön utanför farmor och farfars ladugård. Jag tyckte synd om tomten som såg gammal och trött ut. En redig jultomte :-) (trodde jag). När jag själv blivit pappa fick jag veta att de va min faster som plumsat i snön klädd som en tomte.

Ha De!

2011-11-14 @ 21:21:36
Postat av: Spacegirl

Det är när jag var liten och att vänta på tomten var något oerhört pirrigt & spännande.

Så kom han då äntligen, det var mörkt, massor av snö ute och när klapputdelningen var färdigt fick jag följa med ut och bakom boden stod tomtens ren, som i en saga. Ett minne som etsat sig fast i mitt huvud :-)

2011-11-14 @ 22:30:27
URL: http://spacegirl.blogg.se/
Postat av: Nilma

Jag vill gärna vara med och tävla!



Ett minne som jag kommer tydligt ihåg var när jag var 6-7 år och min lillasyster 3-4. Vi stod i fönstret hemma i huset och kikade ut i snön och undrade när tomten skulle komma. Till slut dyker han upp mellan träden och vi blev helt lyriska och ville bjuda på te i våra tekoppar som vi fått tidigare den julaftonen (ni vet på skoj..). Min lillasysters ögon var stora som fotbollar under hela tiden tomten var hos oss och när han gick ställde vi oss återigen i fönstret och vinkade på honom. Det är nog en av få gånger i vår barndom som någon utklädd till tomte faktiskt kom till oss :)

2011-11-15 @ 16:10:03
URL: http://www.nilma.se
Postat av: Linda

Mitt bästa jul minne :)



Är när jag firade min första jul med min pojkvän. Vi var hemma hos min familj och det var egentligen som en helt vanlig jul men bara att jag har honom är det bästa och allt jag gör med honom är det bästa för mig. Allt jag gör vill jag göra med honom och jag hoppas att jag kommer fira alla jular med honom i framtiden :)

2011-11-15 @ 19:45:50
URL: http://www.nattstad.se/LindaLinnros
Postat av: E-B

Kanske var jag sex år, rädd för tomten, min äldre bror lät mig komma in på hans rum - det var stort!

2011-11-16 @ 23:35:24
Postat av: Tessan

Min dotter föddes på julaftonskvällen 1989. Inget slår det julminnet!

2011-11-17 @ 17:31:11
Postat av: alicia

Fan va söt!:D

2011-11-18 @ 16:34:29
URL: http://aliciamikaela.blogg.se/
Postat av: Helena

Mitt bästa julminne är när jag och mina två äldre systrar och kusin lagt oss kvällen innan julafton....Blev väckt när min mamma och moster försökte smyga in med den obligatoriska julstrumpan,dom fnissade och hade väldigt sjå att inte väcka oss....Sen när dom gått klämde och kände man på julstrumpan för att försöka lista ut vad det var i den...Låg sedan vaken läääänge och väntade på att det skulle bli julaftonsmorgon,så man fick öppna paketen från julstrumpan:)Kan än idag känna känslan av lyckligt jul-pirr....

2011-11-18 @ 17:36:32
Postat av: Monika O-sson

Bästa julminnet är när mitt barnbarn slet av sin morfars tomte skägg. Hon tittade på sin morfar och sa: "Du e ful med bomoll i ansiktet".

De senaste jularna har vi hyrt tomte ;)

Hälsning från Monika

2011-11-18 @ 21:58:33
Postat av: kicki kronborg

Mitt roligaste julminne var när mina barn var små och vi hade en helt ny liten hundvalp. Han förstod ju inte vitsen med julklappar sålänge de låg under granen, men på julafton när julklapparna började delas och han fick paket, så blev han sjövild och sprang och hämtade paket hela tiden och ville öppna dem. Han ville och trodde verkligen att alla var till honom och hela familjen kved att skratt medan vi försökte stoppa honom.....

kram

kicki kronborg

[email protected]

2011-11-19 @ 12:18:53
Postat av: Jennysen

Mitt bästa julminne är från det att jag var fem och jag fick min nallebjörn Malin som än idag är med mig! :)

2011-11-20 @ 19:10:26
URL: http://tavlingsbloggen.soclog.se
Postat av: Julstjärna

Vilken fin! Får ta och blogga om dig för att vinna julstjärnan ;)



Kram

/Björn


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0