Möt "veckan" med stil !


Det är vissa tjejers mardröm men vissa tjejers lättnad - den kommer en vecka i månaden ! Många kan nu komma på vad jag menar :) Därför tänkte jag tipsa er om en super söt sida där man kan beställa hem allt för just den veckan i månaden - Tampongshopen ! Nu kan du beställa hem vad du vill använda under denna vecka o det kommer direkt hem i brevlådan ! Jag har fått ett litet sött paket här där jag t.o.m fick med en liten chokladbit - det som jag är mest sugen på under denna period ;) Så kika in där o du kan även hitta saker så du kan förvara detta med stil ;) Klicka dig in här !

BlodprovJa, då var det söndag igen ! Vädret är helt perfekt, sol ! Men.. Jag är fortfarande sjuk. Var iväg o tog blodprov i fredags för nu har jag ju varit sjuk i 10 dagar. Men enligt läkaren så är det nå virus som härjar så fick lite medicin så hoppas att jag blir bättre nu ! Orkar inte sitta hemma o glo hela tiden.. Varit inne i 10 dagar o då kan man ju bli helt galen :p Jag vill ut o känna frisk luft, jobba o ha skoj ! Inte sitta inne.. Men, det är väl på bättringsvägen nu iallafall :)

Nytt i sminkväskanInnan jag blev sjuk så beställde jag hem lite smink :) Älskar att få in lite nytt i sminkväskan ! Det blev ett jätte fint nagellack, läppglans o ett läppstift som är transparant som blir glansigt fast inte lika mycket som ett läppgalans. Detta lilla kit kommer från Sminkprinsessan !

Stort grattis
Mikko Hirvonen segrare i svenska rallyt 2011 !

Spänningen var stor igår när jag låg med radion i sängen (sjuk som jag var) o lyssnade på sista  sträckan i rallyt. Något så otroligt spännande ända in i sista sekund ! Vilken dramatik !   Men min idol vann ju i år igen ! Stort grattis till er !

Hög feberJag ligger just nu i 39,7 grader i feber ! Är knappt kontaktbar men ville bara uppdatera  rallyt för idag !

Ställningen i totalen lördag VM-Klassen:

1) Mikko Hirvonen, Finland, 2:34.56,1
2) Mads Östberg, Norge, +7,4
3) Petter Solberg, Norge, +8,9
4) Jari-Matti Latvala, Finland, +10,9
5) Sébastien Ogier, Frankrike, +15,8

 

( 8, P-G Andersson, Sverige, +5.30,7 )


Svenska rallyt 2011 !Svenska rallyt 2011 är här !

Igår gick startskottet för svenska rallyt 2011, med pompa o ståt tog spänningen fart ! Jag har så långt jag kan minnas gillat rally, både mamma o pappa har kört i svenska rallyt så mycket ligger väl i att de har kört o alltid haft intresset o det har väl gjort att jag också tycker det är spännande ! Många rynkar på näsan när jag pratar om rallyt o vem som kör o ditten datten. Mest för att jag är tjej som tycker om rally - men vaddå? Det är väl många tjejer som går på rallyt. Men, vissa kanske ser rally mer som en killsport ! :) Jag har varit både sjuk o jobbat sista dagarna så jag kommer få gå på rallyt imorgon ! Ska bli himla skoj ! Min favorit Mikko Hirvonen ligger ju just nu 2:a vilket jag hoppas på att han kan ta i ännu lite mer o bli 1:a detta år, vore så skoj ! Varför jag hejjar just på Mikko vet jag inte. Först hejjade jag på Colin Mcrae men efter tragedin o han omkom så har jag gått över till att heja på Mikko. Så idag har radion stått på "Rally radio" o jag har följt det varje minut !  Någon mer som gillar rally o kanske vistas i skogarna o ser på rally nu i helgen ?

Ställningen efter fredag VM-Klassen;

1) Mads Östberg, Norge, 1:17.21,2
2) Mikko Hirvonen, Finland, +14,8
3) Petter Solberg, Norge, +57,4
4) Jari-Matti Latvala, Finland, +1.10,0
5) Henning Solberg, Norge, +1.20,3
Aj aj aj.. Oj oj oj ..Oj oj oj .. Aj aj aj .. Jag är sjuk !! Usch ! Mår inte alls bra..  Jag som ska jobba imorgon ! Hur ska de gå ? Hoppas verkligen att det hjälper att jag ligger under täcket i soffan hela kvällen ikväll så jag kan gå iväg till jobbet imorgon ! Just nu är P hos en kompis o här ligger jag o inget annat kan göra.. Tur man har mobilen så man kan ligga o messa med folk :D

Inför alla hjärtans dag - tips!
Inför alla hjärtans dag vill jag verkligen tipsa er om Gottogram! Det är en sida där man kan skicka goda saker till någon man håller kär :) Det finns allt från små paket som detta över här till godisblandningar. Detta paket jag fick innehöll en chokladkaka, marsmallows o en fin mugg ! Det levereras i jätte fina paket, som ni också ser på första bilden här. Så gör någon glad o skicka ett litet gottogram :)

Är på födelsedagskalas!Ja, idag är det söndag! Eftersom detta inlägg är tidsinställt så befinner vi nog oss just nu hos P´s familj o firar hans syster som fyller år ! Ska bli skoj med lite släktkalas ;) Kommer troligen vara borta hela dagen, så kommer nog upp något inlägg på kvällen ! Ha de fint allesammans !

Tips till er som gillar film & böcker!
Bokfilmtips är sidan för dig som är intresserad av filmer och böcker. Här recenserar vi allt från gamla amerikanska filmer till de senaste svenska deckarböckerna. Är det utgivet har vi en åsikt om det och vi gillar både det högaktuella och det klassiska. Vi brinner med andra ord för allt som hör film och litteratur till. Om du också gör det så är det här sidan för dig.

Det är en kort sammanfattning på vad sidan handlar om! Är man en person som älskar film eller böcker så är detta verkligen en kanon sida ! Jag tycker själv att sidan är toppen då man får så mycket nya o bra tips på både filmer o böcker ! För ibland vill man ju se en film eller läsa en bok som fått bra recensioner av någon annan, med förhoppning på att man själv gillar den! Så jag tycker ni ska kika in där o ge den en chans o jag hoppas att ni kommer få många bra tips!
Sidan hittar ni genom att klicka här !

När vi två blev en cirkel

Jag sa att denna helg skulle det hända något speciellt men att ni skulle få veta det under
denna vecka - och nu är hemligheten avslöjad :)

Ja, vi är förlovade <3

RSS 2.0