Testar lyckan hos Marre Med Mera !

 
Nu har Marre Med Mera en superfin tävling igång i samarbete med Annasbabyshop där man kan vinna en barnvagn i valfri färg ! Jag vill jätte gärna vinna denna och varför jag vill vinna den är för att jag har en söt liten brorsdotter som nu är drygt 1 år och hennes föräldrar har så länge pratat om att skaffa en ny barnvagn som är mer behändig då den de har nu är stor och väldigt klumpig. Det krävs både tid och tålamod när man ska ta med sig den i bilen då den tar stor plats och inte blir så mycket mindre när man fäller ihop den. Att gå med den på stan krävs att det är stor plats då den är väldigt klumpig. Detta gör att jag som faster tycker det är riktigt jobbigt att gå med lilltjejen på olika aktiviteter just för att den är svårt att få med henne i vagnen, som är ett måste att ha med i många fall. Därför skulle jag bli överlycklig om jag en dag får komma hem till dem och presentera denna vagn och att den är deras egen nu :D De kommer bli så glada och både de och jag kan lätt ta med lilltjejen ut på massa roligt nu under sommaren :)


 
 
 

Testar lyckan hos Angie !

Angie har nu en tävling där man kan vinna ett presentkort värde 300 kr :)
Jag deltar självklart och klicka här om du också vill delta !
 
 

Testar lyckan hos Monia !Får du också höra av sambon "Samma gamla underkläder.. Inte dags att köpa lite nytt snart?". Det är precis vad jag fått höra och när t.o.m. han reagerar på mina gamla underkläder - då är det kris! Så därför deltar jag nu i Monias tävling där man kan vinna valfri vara från Evasunderkläder för max 300 kr :) Perfekt för oss med "trist-under" !


Testar lyckan hos MansonDust !Jag tävlar om ett presentkort värt 300:- från WimsanKids.se!
Tävlingen hittar du i MansonDusts blogg.


Testar lyckan hos Inredhemma !

Vinn plåtkrukor i shabby chic stil

 

Inredhemma har just en tävling där man kan vinna dessa krukor som är på bilden ! Jag som inreder mer åt det romantiska hållet blev ju stört förälskad i dessa ! Så jag har redan en bild i huvudet vart de skulle få stå här hemma ;)


Testar lyckan hos Kajsa !

Kajsa har en jätte fin vinst i sin tävling som hon anordnar nu !
Vill du också ha chansen att vinna så klicka dig in här !


Testar lyckan hos Yrap !Jag tävlar hos Yarp om ett presentkort värt 300kr hos Happy Bling!
Var med du också,
tävla här!


Testar lyckan hos Fru P !

 

Fru P har nu en tävling där man kan vinna en valfri produkt från Myza !

Jag själv skulle, om jag fick vinna, välja vetekudden. Den skulle min nacke och axlar älska !
Så nu håller jag mina tummar och tår :)


Testar lyckan hos Emma-Lou !

 

Vill du vinna prylar av värde 4000 kronor? Då ska du tävla hos Emma-Lou !Testar lyckan hos Isacsmamma !Jag tävlar hos Isacsmamma om underkläder ifrån Evasunderkläder.se !


Testar lyckan hos MansonDust !Jag tävlar om en egendesignad pusselpall från Bonde of Sweden!
Tävlingen hittar du hos MansonDust!

Testar lyckan hos MansonDust !Jag tävlar om en valfri vara (max 300:-, ej på rea) från Evasunderkläder.se! Tävlingen hittar du i MansonDusts blogg!

Testar lyckan hos MansonDust !Jag tävlar om ett presentkort värt 200:- från Leksakslandet.se! Tävlingen hittar du hos MansonDust!


Testar lyckan hos Sagafia !

 

Just nu har Sagafia en fin vinst i en tävling hon anordnar nu ! Där du kan vinna jätte fina mössor :) Om jag vann skulle jag vilja ha den vänsta mössan med bokstaven "G" på :) Sött !

 

 


Testar lyckan hos En Pojkmammas Vardag !

 

Jag tävlar inne hos EN POJKMAMMAS VARDAG om en goodiebag från hemmet. Iden finns två påslakanset från Sovtex, ett presentkort värde 300 kr från Barntyger.se och ett presentkort värde 200 kr från Barntavlor.se.
Var med och tävla HÄR du med !RSS 2.0


Photobucket

RitazDesignCaroma - naturlig hudvård
www.caroma.se
- naturlig hudvård!