Frukt på bordet



Jag har kommit in i en period där jag äter väldigt mycket frukt - mango, apelsiner, bananer, päron m.m. Det är väl bra att få i sig frukt ! Så nu står det alltid en skål med frukt hemma hos oss :) Käkade nyss upp ett gott päron framför tv:n som precis visat klart "Berg flyttar in". Tycker det är ett ganska intressant program.. Nu är det "Kalla fakta" - vilket kan bli väldigt intressant, för det brukar ha väldigt bra program ! Så, nu blir de tv:n ! :)

Vinn Madara miracle set !





VINNARNA BLEV:

Patience, hennes blogg hittar ni här
Evelina, hennes blogg hittar ni här

Julfint i gästrummet




Åh, denna höst har verkligen gått fort ! Idag är det redan 1:a advent ! Så idag kom sambons mamma hit o vi bakade lussekatter o gjorde det lite julfint. Det julfina ni ser på bilden ovan är hur gästrummet blev juligt !

Perfekt för att bli julfin !





Jag blev utvald av Yves Rocher att få testa deras produkter o nu har första paketet kommit ! I paketet fanns nagellack, läppstift samt ett topplack.

Topplacket: Nu behöver man inte längre vänta på att lacket ska torka. Häll en droppe på nagellacket utan att vidröra nageln och det är torrt inom några sekunder. Naglarna blir också väldigt blanka !

Läppstiften: Ett vårdande, extra färgintensivt läppstift för ett jämnt resultat med fin, hållbar sammetslyster. Sitter jätte bra ! Och färgerna är mycket fina !

Nagellacken: Jätte fina o klara nagelfärger med hög glans och fin lyster. Ett enda lager räcker för att få till en snygg, jämn och intensiv färg med spegelfinish !

Läs mer om :
Topplacket här
Läppstiften här
Nagellacken här

Vinn ett Nivea for men kit värde ca 335 kr




För att delta:

1 lott: Skriv en kommentar "Jag är med!"

2 lotter: Skriv ett inlägg på din blogg & tipsa om tävlingen
& länka.
Eller maila dina vänner & tipsa om tävlingen.

3 lotter: Gör som ovan + gilla mig på Bloglovin


Avslutas 4/12


(Läs mer om produkterna genom att klicka här !)


VINNAREN BLEV:

Inger



Riktigt cool ring !



Riktigt cool ring ! Håller ni inte med ? :)
Finns hos Fiaz !

Speciella tavlor


Så himla söt sångtavla som jag hitta inne på Dotto.se - så speciella tavlor tycker jag :)

Vinn kofta i valfri färg värde 599 kr !




För att delta:

1 lott: Gilla Lovemilk på facebook.
( http://www.facebook.com/lovemilk.nursingwear )

2. Gör som oven + tipsa om tävlingen i din blogg & skicka med
länken i kommentaren.

3. Gör som ovan + gilla min blogg på Bloglovin.


AVSLUTAS 7/12



VINNAREN ÄR:

Alexandra, hennes blogg hittar ni här



Zumba påväg hem till mig



Idag beställde jag hem Zumba från Uffessakerochting som har ett stort + fraktfritt ! :) Har länge funderat på att testa de - det verkar vara himla kul ! Dock är jag ju inte så super bra på att dansa, men jag lär mig väl ;)

Ge mig mat !



Åh, shit vad jag är hungrig ! Nu skulle lite spaghetti o köttfärssås sitta otroligt bra i min mage :D Men.. Jag får väl försöka leta upp något vi har hemma istället - min kropp säger att jag inte bör gå ut något då jag fortfarande är för sjuk..

Lyktor o ljus i höstmörkret



Jag älskar ljus o lyktor men jag är en himla klant o glömmer lätt bort att släcka dom efter mig.. Därför passade jag på att köpa denna lykta med tillhörande ljus som går på el - perfekt ! O det ser ju ändå lika verkligt ut som om det vore ett riktigt :) Så bra till till er som inte heller vågar ha rikiga värmeljus framme ! Detta köpte jag hos Supply !

Nytt till köket




Jag vill så gärna ha något nytt till köket ! Något att ställa lite prydnader på ev. någon låda skulle vara bra ! Kikat lite på Ikea o det får nästan bli någon av dessa.. Två av dem är inte för köket men det spelar ju ingen roll tycker jag :) Huvudsaken är att det passar in ! Så får nog kika in dem när jag blir frisk så det blir iordning i köket också :)

Sjukling



Phu ! Jag är sjuk..igen.. !? Nu har jag varit sjuk från o till ända sen i juli.. Tycker det får ta o ge sig snart ! Jag gick iallafall iväg till jobbet idag, men vid lunch pallade jag inte mer o drog hem.. Nu sitter man o väntar på att maten ska ställas fram o sen avslutar jag dagen med att mysa ner mig i soffan under min nya goa filt o ser på Ensam mamma söker !


Tipsa dina vänner




Tipsa dina vänner om Cosmopharma Organic !

Du deltar automatiskt i utlottningen av ett otroligt pris!
Vinnaren får hela den 100% naturliga Organicserien bestående av 18 produkter till ett värde av över 4000 kr!


Tävlingen kommer du till genom att klicka här !

Vinn halsband från Missdee.se !







Avslutas 22/11


Fredag hela veckan



Fredag igen ! Tycker det är fredag hela tiden :p Men det är väl skönt ;) Idag har jag varit ledig, så jag passade på att åka till en släkting o hjälpa till lite med saker som skulle fixas. Självklart hörde Kajsa av sig o ville fika, men eftersom jag inte var hemma så får det blir en annan dag istället.. Får bli till veckan kanske om hennes skola kunde lugna ner sig lite ;) Nu är det iallafall Idol som gäller - Linni, som jag heja på åkte ju ur.. Så nu är det Moa o Robin som jag håller på :)
Fredgasmys - here I come :D

Vinn julstjärna från Markslöjd !

 


Vill ha..

http://linneashemochpresent.shop.textalk.se/shop/thumbnails/shop/12070/art70/h3493/5943493-origpic-d1daf6.jpg_0_0_100_100_250_304_100.jpg

Åh, jag skulle så gärna vilja ha ett sådant här kakfat ! Så himla fint tycker jag ! Man kan ju använda det till att ha kakor, muffins på eller så kan man även ha de som smyckesställ. Lägga ringar o sina smycken - jätte fint blir de då :) Detta går att fynda hos Linneas Hem Och Present !

Överraskning till min älskling!




Jag beställde hem detta från Godisboxen till min sambo - för att få lite vardagsmys ! Det uppskattades verkligen enormt o han tyckte det var jätte fint ! En box med bild på oss med innehåll som - två biobiljetter, en chokladask o en hälsning "Älskar dig!". Kanske ett jätte bra tillfälle att beställa inför fars-dag ? :) Man kan välja på att ha egen bild på boxen eller någon som redan finns, välja en hälsning samt ett innehåll som finns i många olika kombinationer !

En klick stil i vardagen




Hämtade ut mitt nya halsband från UJ Design förra veckan - vardags fin!

Dagarna flyger



Jag hinner inte med ! Nej, jag hinner verkligen inte med ! Jag tycker dagarna bara flyger iväg.. Det är väl på både gott o ont iof.. Skönt att det snart är jul o jag fyller år :D Men ändå så känns de som att man bör hinna med mer än vad som hinns på en vecka. Sista dagarna har det varit fullt upp med jobb o skola. Fick ett trevligt samtal från min barndomsbästis, Elin, - tror vi sågs sist när vi var runt 14 år.. Men nu ska hon komma till stan någon dag o vi ska umgås o ta igen alla år ;) Riktigt kul ! Men ikväll är det tvätt som står på schemat :)

Nya snyggingar

 

Jag älskar ringar ! Det är något av de snyggaste i accessoar-väg enligt mig ! Jag har två nya snyggingar i min samling nu - två st dubbelringar från IB´s Design !

 

 


RSS 2.0