Besök under helgen




Helgen har varit perfekt ! Igår var Cogan, Ann o Liam här o hälsade på ! Så blev riktigt god middag o trevligt sällskap under hela dagen :) Idag har det varit shopping större delen av dagen faktiskt ! Ikväll blev det mest slapp framför tv:n, men de behövs de med för att ladda inför en ny vecka ;) Bilderna som ni kan se över är på fika från ett ställe i Gbg där bullarna var grymt stora ! Allt var himla stort ! Men gott var det ;)

Idolkväll





Ikväll är det Idol som gäller - med en stor skål godis o mysigt sällskap ;) Linni som är min favorit blev den som fick pryda bilden :)

Vinnarna



Många har frågat efter om de vunnit tävlingarna som avslutades i söndags därför tänkte jag
att jag skulle göra ett inlägg så alla som undrar kan få veta ;D

Jag har dragit vinnarna o kontaktade dem via mail o har även fått svar av dem så
förhoppningsvis har priserna redan skickats till dem :)

Tack, ni som deltog ! Så hoppas vi att just du blir vinnare nästa gång ;)

Spela på trav eller poker

http://spelsajter.com/wp-content/uploads/2011/08/cropped-casino.jpg

 

I dag var det lite segt..  Passade då på att gå in och spela lite hasardspel - poker ! Det tycker jag alltid kan vara skoj. Jag spelar inte alltid om pengar utan kan göra det mer som ett tidsfördriv. Men oftast så går timmarna väldigt snabbt då det är så spännande när man väl vinner ! Det finns ju många spelsidor på nätet som man kan spela, men mest är det poker och bingo som jag tycker är roligt. Sen odds finns ju med. Jag som är så intresserad av trav och själv kört trav gillar ju att oddsa ;) Dock var jag lite mer insatt i det förr när jag själv var aktiv, men tänkte att jag kanske skulle ta och börja oddsa lite igen. Man kanske vinner lite extra fickpengar och det är ju aldrig fel ? Kanske ni med oddsar eller spelar poker? Kul att veta vad ni tycker !


Dalahästar - även till oss utanför Dalarna



Underbart smycken med en fin liten dalahäst ! Älskar smycken som
sticker ut från mängden o det vill jag påstå att detta gör - himla fint !
O nu finns det i mina ägor ! Är ni också sugna på nya fina
smycken så klicka in här !

Nikita - ny servett?




Måndag igen ! Nu börjar veckorna gå fortare o fortare tycker jag ! Snart har hela oktober också gått.. Snart är det jul o sen går det mot sommar igen.. Jag hinner inte med ! Tur man får sig sina doser av Sandra så man får skratta lite när livet snurrar på för fort :D Förresten, köpte ny bil i lördags med ! Sambon o jag är båda riktigt nöjda med nya pärlan ! Ska försöka åka ut en dag då det är fint väder o knäppa lite kort på den ;) Bjuder iallafall här på en bild från igår, när Nikita ligger i servettkorgen :/ Ja, alla sätt är ju bra utom de dåliga, så att säga ;)

Nytt i vardagsrummet



För ett par veckor sedan var de ju martén i Arvika o då passade jag på att handla med en liten bur hem. Länge velat ha en bur men en ängel o lite blommor i som pryder tvbordet ! Så där fick jag syn på en o den fick även följa med hem :)

Bingo för alla



Ida ringde mig för ett par dagar sedan o frågade om jag ville komma med henne o Sandra o spela bingo. Trodde jag var den enda som var i min ålder som spelade :p Men så var inte fallet ! Tydligen, nu när man hört sig för är det väldigt många i min ålder som spelar för att det är enkelt o spännande när man kan vinna pengar. Jag själv tycker bingo är kul just för att det är så enkelt o att man kan vinna pengar eller saker. Jag har ganska bra erfarenheter av bingo både de som kan spelas på tv:n o de som kan spelas på nätet. Det är ett roligt sätt att ta till när man har små tråkigt tycker jag :) Det var ett litet tag sedan jag spelade nu, kanske för att jag just haft fullt upp med allt men känner att det börjat lugna sig nu så kommer jag nog åka till Ida o Sandra o spela lite :) Det är ju riktigt mysigt att ta vännerna en kväll o sätta sig med gott att äta, dricka o spela lite :)

Vinn en Wigglekart värde 795:-




TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN HAR KONTAKTATS VIA MAIL !





Vinn fina gardiner värde 600:-




TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN ÄR KONTAKTAD VIA MAIL!



Fullt upp hela dan varje dag



Åh, nu har det gått ett par dagar sedan jag skrev här.. Men ni är trogna läsare ändå, tack ! :) Har haft fullt upp, skola, jobb, kompisar o så är jag ju förkyld hela tiden ^^ Men, nu är jag hemma för tillfället. O nu ringde Linda också, hon har lånat vår bil nu i eftermiddag för brorsan o hennes hund blev ormbiten idag så han svullnade upp så hon fick köra honom akut till djursjukhuset - o brorsan som jobbar har ju deras bil. Så hon fick låna vår :) Men nu var hon påväg hem så ska springa ut o möta henne.. :)

Vad är inredning för dig ?

http://gyazo.com/1eeb9239c1d8d91895644db0629b41bf.png
Inredning är alltid något som jag älskat ! Har haft så himla olika smaker genom mina år. Allt från mörka mysiga rum med massor av ljus, modernt till shabby chic ! Inredning är något som det finns så mycket varianter av ! Finns de som inte alls gillar det, som kan ha olika färger på inredningen o blanda "hej vilt" ! Medans många är väldigt noga med vad som passar, inte passar - vad som ser bra ut ! Jag tycker inte att något är bättre än något annat då alla tycker olika o oftast så passar inredningen med den personen/personerna som bor där. Ibland kan man se i inredningen vem eller hur en person är. Det är allid kul att se om man har rätt ;) O ibland kan man tänka "hon/han har nog jätte fint hemma" o sen när man kommit dit kanske det inte alls stämmer. Hehe. Bryr ni er mycket om inredning ? Kör ni på någon speciell stil ?

Arvika martén 2011

http://www.vf.se/sites/vf.se/files/imagecache/ns-article-image/newspilot/arvikamarten_1_hel_0.jpg

Ja, igår var jag på den årliga Arvika martén ! Det är något som man går på även om man inte bor kvar i Arvika längre ! Först var det jag o P som drog ett varv o kikade på vad som fanns o efter en stund ringde Sandra o Chrille o ville gå med oss så då mötte vi upp dem ! Chrille höll på som vanligt, så skrattade så tårarna sprutade tillslut ! Så de blev lite söta små inköp till deras små barn o lite snacks som de skulle ha inför kvällen ! Det blev iallafall en lång o mycket rolig dag ! Synd bara att det var så kallt där, skulle varit väder som dagen innan, sol o värme ;)




RSS 2.0