När matematiken tar över ens liv !




God kväll god kväll ! Idag har dagen mest bestått i matte-plugg :/ Sånt måste göras ibland också.. Annars händer inte så mycket just nu faktiskt.. Helgen kommer dock bli lite mer händelserik :) På tal om händelserik helg så vill jag verkligen få vår o härligheter snart.. Detta mörker gör mig tokig ! Ska nog hoppa ner i badet nu en sväng innan jag ska ladda upp för jobb imorgon :)

Doppresenter !



Börjar dra sig mot lite dop igen för min o sambons del ! Och fick se på DarlingExpress nu att de har jätte söta doppresenter ! Tex små muffins som är en pjamas :) Hur sött är inte det ? Finns både i rosa o blått ! Även är tavlorna en favorit för mig, kort o sedan ett avtryck - fint minne när man blir stor ! Jag tycker såna här doppresenter är lite roligare än kanske när man får en spargris eller en sked.. Men det är min åsikt ;)

Minnen från sommaren !



Lördag kväll o jag sitter o går igenom massa bilder på datorn - vilka som ska få vara kvar o vilka som ska få tas bort ! Jag skulle behöva plugga, men fick räcka med det jag läste förut idag :/ Så nu sitter jag o kikar på gamla kort. Kortet ovan är så vackert tycker jag, sommar o två fina hästar, verkligen kärlek i kortet ! Sen kan jag även påminna om att vinnare i de senaste tävlingarna är dragna o vinnarna står i inlägget för tävlingen, många som har frågat om det, så lika bra att ta upp det här ! Hoppas ni har en fin kväll iallafall o vilket ni sitter hemma eller släpper loss ute på ett dansgolv så hoppas jag ni har de fint :)

Underbar kväll med Sandra c/o !



Vilken vecka ! Började veckan med att åka till Sandra, Christian, Saga o Mio ;) Var där efter kl 15 o hade med oss lite paket som Saga verkligen uppskattade ;) Sen bjöd kvällen på massor av god mat, trevliga samtal o härliga skratt. Finns nog inte något bättre än en helkväll med sambon o dom :) Så himla skoj ! Annars flöt veckan på med både jobb o plugg.. Drar igång en riktigt svår kurs nu på måndag.. Vette tusan hur jag ska klara den :/ Men men, återstår att se ! Vädret är ju heller inte alla tiders - snöstorm ! Hann precis hem från köpcentrat när snön började vräka ner.. Usch ! Nu vill jag att våren ska komma :) Kvällen lär blir lugn, tror jag.. Plocka bland alla kläder skulle behövas, just nu är det kläder överallt o fullt i varenda garderob :/ Men, slapp vid tv:n o datorn är ju mer lockande än att sortera kläder ;)


Rabatter gillas alltid !




Jag kände att nu kommer snart våren o de kortare byxorna kommer dammas av o få lämna garderoben. Men, benen behöver ju sig också en piff inför premiären där man kan ha bara ben under tex. klänningen. Så jag beställde hem en rakhyvel från GilletteDirekt där de är billigare än i affären ! O just nu erbjuder jag er hela 20 % rabatt på rakhyvlarna om ni uppger rabattkoden "EMELIE2012" gäller hela januari ! Så passa på :)


Uppdatera smyckesboxen !



Gjorde här ett litet collage på smycken från Fiaz - tycker dessa är riktigt snygga ! Ett tips inför våren då man kanske vill uppdatera smyckena lite :) Det kommer iallafall jag göra !

Middag hos Sandra o Christian !



Ny vecka - nya tag ! Veckan startar bra iallafall, ledig o ikväll ska vi åka till Sandra o Christian på middag :) Urmysigt ! Innan vi åker så måste jag få bort lite julsaker som ännu står framme o skriva lite på ett skolarbete som ska in på onsdag.. Annars har de inte hänt så mycket.. I helgen var vi hos Fredrik o Linda o gav lilla Greta en mössa :) Så himla söt är hon, charmig som få ! Jaa.. Då ska jag väl ta o sätta igång med min to-do list..

Vill du med vinna 10 kg godis eller en iPad ?

Älskar ni godis lika mycket som mig ? Jag är ett riktigt litet godistroll.. Hihi. Men som sagt, tycker ni om godis eller vet någon som gör det vet jag två tävlingar som skulle passa er utmärkt !



Tävling 1: Vinn 10 kg godis
Gå in på Gotterian och följ anvisningarna !



Tävling 2: Vinn en iPad  eller massa godis
Gå in på Gotterian och följ anvisningarna !



Lycka till :)

Mixer av sambon !




I julklapp fick jag b.la. en mixer av sambon ! Hade länge önskat mig en ny :) Nu är det smoothie som görs i den för fulla muggar ;) Så himla gott ! Kul att testa nya smaker o mixa för att se om det blir en ny favorit ;)

Ja, tisdag idag ! Plugg står på schemat, men än så länge har man väl inte "hunnit" göra så mycket.. Dammsugit halva lägenheten när jag insåg att den sög ju inget alls.. Så nu har väl den pajjat förstår jag :/ Inte det roligaste att shoppa kanske.. Men men, får hoppas sambon hittar va som är fel ;)
Senare idag blir de träning o plugg ! Kul dag va ? ;)

Nytt till vardagsrummet !



Idag fick jag hem dessa underbara gardiner från Texttilonnet ! Kommer göra mitt vardagsrum
riktigt snyggt ! Jag är helnöjd :)

Make up från Yves Rocher !



Har testat lite produkter från Yves Rocher nu o denna gång blev det make up !

Ögonskuggorna, läs mer om dem här
Löst pärlemorskimmer med lugnande mandelolja från ekologiska odlingar. Rena pärlemornyanser från växtriket ger en effekt helt utöver det vanliga: intensiv ljusåtergivning och en lyster som överträffar allt annat.
Den fina, silkeslena pärlemorögonskuggan är i puderform och smälter på ögonlocket. Du applicerar den lätt och jämnt med fingret eller en platt borste. Ögonskuggan flyter inte ut och är lätt att jämna ut.


Crémeögonpenna
, läs mer om dem här
Svart crèmeögonpenna, intensiv och täckande med lugnande mandelolja från ekologiska odlingar. Kajalpennan innehåller 100 % naturliga ingredienser. Dess mjuka konsistens ger ögats inre kontur en djupsvart, mycket tät färgnyans för en intensiv blick. Kajalpennan innehåller en kombination av vaxer och vegetabiliska oljor som gör den mycket behaglig att använda: mandelolja från ekologiska odlingar, sesamolja från ekologiska odlingar, jojobaolja, karnaubavax och risvax.


+ en perfekt ögonskuggspensel att applicera ögonskuggan med. Läs mer om den här.


Jag tycker makeupen var jätte bra ! Använde de på nyår o de satt hela kvällen ! O jag som brukar reagera på smink reagerade inte alls på detta - så det är perfekt till de med känslig hud tycker jag :)



En lördag utan planer !



Ja, lördag idag då! O vad ska man hitta på ? Har ingen aning.. Skulle varit med Sandra o Chrille men där ligger de sjuka så det får nog vänta till en annan helg :( Så planerna för idag kanske blir tråk-sysslor ? Tvätta o städa ? Eller, bio ? Det vore ju lite skoj.. Så vi får se ! Kanske blir de ut o käka på någon fin resturang ? Vädret är ju inte allt för kul, då jag först tänkte dra ut o fota med det nya objektivet, men det får nog bli fint ute först :)

Himmelsk lasagne !



Åh, sambon gjorde sååå god lasagne idag ! Helt himmelsk ! Mer än att ha ätit god mat idag, så har man jobbat ! Sen när man kom hem har jag faktiskt tagit det himla lugnt ! Så skönt att bara kunna få slappa o inte ha några "måsten" :) Men nu, åter till slappandet ;)

Vinter rea !



Super-rea hos Cutiepie just nu - passa på :)

Sovrummet har fått sig en "piff" !



Något som jag lätt missar att inreda här hos oss är sovrummet ! Det kommer alltid i sista hand, konstigt nog. Men för ett tag sedan bestämde jag mig för att det fick vara nog ! Sovrummet skulle också få sig en "piff". Beställde då hem lite saker men ett jag blev väldigt nöjd med var denna kudde som kommer från FrasHome !

Att kunna förändra !




Jag har så länge velat testa clip-on set men jag har inte kommit så långt så att jag beställt hem något ! Men nu äntligen är detta set från Rapunzelofsweden på väg hem till mig :) Även fast jag har ganska långt o tjockt hår så är det kul när man ska på något speciellt o kunna göra lite finare frisyrer när man kan ha i ännu mer o längre hår :)

Mitt nyår !



Jag firade in det nya året med trevligt sällskap, gott att äta o dricka :) Jätte fin kväll ! Här ser ni vad maten hade att erbjuda !

Kurragömma uggla !

 

Jag såg nu att veckans vara hos Minimango är Kurragömma ugglan och det första som slog mig var "Perfekt till min lilla brorsdotter" ! Hon älskar ugglor och fyller snart 1 år - skulle inte hon älska sin faster-Emelie om hon fick en sån ? ;) Så bra när ugglan är så pass stor och är full av dolda överraskningar och med små söta detaljer. När ugglan öppnar sina vingar avslöjas en babyuggla, en spegel, bitring och mycket mer. Massor av utvecklande aktiviteter underhåller barnet i timmar av lektid och gör lärandet roligt ! Så, ett tips om du vill göra ett barn glad :)


Vinn en nödladdare till iPhone, iPad, iPod !

http://www.smartasaker.se/media/catalog/product/cache/1/image/265x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/10791_2.jpg

Vinn en nödladdare till iPhone, iPad, iPod !


För att delta;

1 lott: Gå in på Smartasaker.se och svara på frågan "Vart ligger SmartaSakers butik i Stockholm?"

2 lotter: Svara på frågan + tipsa om tävlingen i din blogg eller på Facebook.

3 lotter: Gör som ovan + Gilla min blogg på Bloglovin.



Avslutas: 16 / 1


OBS!
P.g.a. det är en fråga med i tävlingen så publiceras kommentarerna när tävlingen av avslutad !


AVSLUTAD !



Användning av min nya kökshandduk !



Vilken underbar födelsedag jag hade igår! Underbart sällskap, fina presenter - perfekt dag helt enkelt !
Tack!

Passade även på att baka lussekatter med min nya assistent o fick även användning av min nya kökshandduk som kommer från Kökshem ! Så himla söt tycker jag :)

Vinn nagellack samt läppbalsam från Veganlife!



Just nu kan du vinna ett nagellack i valfri färg samt ett läppbalsam i valfri smak !


För att delta:

1 lott: Gå in på Veganlife och nämn vilka produkter du tycker bäst om och/eller om du tycker det fattas något på hemsidan.

2 lotter: Skriv ett inlägg på din blogg och tipsa om tävlingen.

3 lotter. Gilla min blogg på Bloglovin.



Avslutas 18 januari


CATTIS vann denna tävling, stort grattis till dig!




Fyller 23 år idag :D


RSS 2.0