Min påsk i bilder


Min påsk i bilder ! En jätte bra o fin helg :)Harrys, all in !


Ja, då var det lördag igen ! Varit en himla härlig stämning i stan de senaste dagarna då Färjestad tog Sm-guld ! Så igår drog vi ner till stan o kikade lite o avslutade på Harrys. Nu tycker jag att jag flänger runt på Harrys varje helg :D Haha, men så blir de ju när det är vår - man går ut mer :) Idag har vi varit runt o kikat på ny bil men ack så svårt det är ! Ikväll blir det faktiskt lite lugnt framför en film eller två :)

Var många föräldrar som deltar i tävlingen jag har uppe nu så därför ville jag även tipsa er om att just nu har Guppi, i samband med Baby & Barn-mässan i Göteborg, 30% rabatt på hela sortimentet mellan 15-18 april ! Så passa på att shoppa loss nu :)

Nytt i vardagsrummet


Ja, tisdag idag o jag har tagit denna dag till att städa o plugga ! Känns som att jag fått mycket gjort :) Har pausat med att prata i telefon med Christine o beklagat oss över hur mycket vi har att göra ;) Haha. Igår pratade jag även med Sandra, kom överrens om att vi måste ses snart ! Jag har även en lite present till Saga som fyllt 1 år ! Ja, på bilden är det lite nytt som finns i vardagsrummet hemma. Bilden på den lilla bäbisen är min brors dotter - jag är faster ;) Wie ! Så hon fick sig en plats där bland nya tavlan, äpplet o blomman :)

Vinn 300 kr i presentkort !
Just nu kan du vinna ett presentkort på 300 kr hos DarlingExpress !
Där finns det massor till ditt barn - allt från kläder till filtar.

Regler;

För en lott;
Skriv en kommentar här "Jag är med" !

För två lotter;
Länka till denna tävling & DarlingExpress på din blogg.
(Glöm inte att skicka med länk till inlägget i kommentaren)

För tre lotter;
Gör som för en & två lotter + gilla DarlingExpress på Facebook.Tävlingen avslutas 3 maj!

Vinnaren är dragen och vinnaren är kontaktad via mail !

På helgen ska man sova


God morgon ! Klockan är inte mer än strax före 9 o jag har varit upp en timma. Det var länge sen jag var uppe så här tidigt på en helg faktiskt ;) Buffén i fredags var kanon - god mat o trevligt sällskap ! Igår blev det lite allt-i-allo, tvätta bilen, åka o kika på badstället o lite sånt smått. Det var ju himla fint väder men blåste ju storm.. Idag ska jag o jobba lite så hoppas på härligt väder :)

Kvällen tillbringas på stan


Vilket väder det varit idag ! Solen skiner o inte ett moln så långt ögat kan nå ;) Därför har jag även gjort lite vår fint inne. Har bytt gardiner i vardagsrummet som ni kan se här över. Innan hade jag mörkgrå/svarta så nu blev det väldigt ljust i rummet igen :) Ska även byta gardiner i köket, men det får bli en annan dag för ikväll ska jag på buffé ;) Ska bli himla gott o himla skoj ! Så, vi kanske hörs efter vi kommer hem om det inte blir försent. Ha en riktigt trevlig fredags kväll !Vill du vinna varor till ett värde av 200 kr ?

Biggishop


Vill du vinna varor till ett värde av 200 kr hos Biggishop ?
Biggishop har ett utbud på allt från väskor, sjalar till smycken !
Där finns något för alla !

För en lott;
Gå in på Biggishop & välj ut det du gillar bäst & länka sedan de
i en kommentar här nedan !

För två lotter;
Gör samma som för en lott + skriv ett inlägg i din blogg & länka till denna tävling.
(Glöm inte att länka till ditt inlägg i kommentaren)

För tre lotter;
Gör samma som för en lott och två lotter + gå in på facebook & gilla
Biggishopwww.facebook.com/Biggishop.


Tävlingen avslutas 22 april
Vinnaren är dragen och vinnaren är kontaktad via mail !

Våren är här ?Åh vilket väder det varit idag ! Under dagen så blev det bara finare o finare ute o det blåste t.o.m varmt !? Känns verkligen i hela kroppen nu att våren är på gång ! Ska bli himla skönt ! Dock gillar jag inte när det är lite för kallt att gå utan jacka men man svettas om man har jackan på sig.. Det är väl nackdelen med våren :D Hehe.. Men eftersom det börjar dra ihop sig mot vår/sommar nu så tänkte jag fira med lite jordgubbar - mums !

Tycker du att det finns några nackdelar med våren ?

Alltid något nytt från stanHär om dagen när jag var nere på stan passade jag på att gå in på en inredningsbutik som vi har här  i stan där de har massor av snyggt. Det som jag föll för direkt var dessa små muffins skålar som jag tänkte att jag skulle ha på vardagsrumsbordet o kanske ha lite snacks i när det är helg o så. Så just nu så står de på bordet, så får vi se om de får sig en annan plats efter att vi flyttat :)

Bingo - för både unga & gamla.Ibland funderar jag på om jag är den ende, men jag tycker faktiskt bingo är kul trots att jag är 22 år :) Men om jag tänker efter så har jag ju faktiskt pratat med flera som är i min ålder som tycker att bingo är kul. Jag tycker det är kul då man alltid sitter o hoppas på att man ska vinna o varje nytt nummer är spännande ! Man rycks lixom in i spelet väldigt fort ! Själv så har jag testat på flera olika bingon o det är inte något som jag tycker är dåligt utan jag har bara fått bra erfarenhet av de. Ett stort plus är ju att man även vunnit på det för många andra spel vinner man ju ytterst sällan. Men jag tycker att du ska testa bingo med, för det är inte bara för gamla tanter utan det är kul för oss ungdomar med ;)

Spelar du bingo i någon form ?

RSS 2.0