En chill dag !Idag har F varit här så man har fått skratta lite :p Annars har jag pluggat, så det har varit en chill dag ! Imorgon blir det jobb o fredag utgång :) Hoppas på lika härligt väder så man kan tillbringa massa tid i solen så man blir pigg o glad ;) Nu blir det Storebror o sen läggdags för mig som ska upp tidigt ! Sov gott !

Sommar med Oii !
Snart är det sommar o jag har här plockat ihop två outfiter till de lite yngre, som jag tycker var väldigt fina o somriga :) Alla barnkläder kommer från Oii !

Njuter i solen !Vilket väder ! Är våren här !? I flera dagar nu har det varit toppen väder o väldigt varmt ! Helt underbart ! Så idag tog jag med en bok o satte mig på balkongen o solade o läste ! Det tog inte lång tid innan Nikita kom o gjorde mig sällskap ;) Båda katterna har legat o solat hela dagen o jag lika så ! Precis kommit in igen o kommer nu få ta tag i allt det som kallas hushållssysslor ;)

Amerikanska pannkakor sververades !

 

När vi var i USA så käkade vi på pancakehouse o det var ju sååå gott ! Sen dess har jag aldrig käkat såna tjocka pannkakor :/ Men så fick jag o sambon för oss här om dagen vispa ihop lite smet o göra amerikanska pannkakor - o oj så gott ! Serverades med lönnsirap o bär ! Mums ! Så, det lär det bli igen om jag får bestämma ;) Men, på tal om mat så blir det utgång ikväll :D Ska bli riktigt skoj ! Hoppas ni har haft en toppen dag o att dagen också kommer fortsätta lika så :)


Riddarborg hos Minimango !

 

 

http://gantrack.com/site_media/uploads/11052/images/riddarborg.jpg

 

Denna vecka hos Minimango är det en Riddarborg som kan fås till ett reducerat pris :)

I Riddarborgen kan allt hända, det finns tusen möjligheter till rollspel och lekar. Med en prins, en prinsessa, en vit häst, en drake, en häxa och en skattkista i den här fina borgen kan äventyret börja!En mycket praktisk handsydd leksak i tyg, både härligt mjuk och tvättbar - om någon råkar spilla är det ingen fara! Vilket är perfekt :) För ibland kan det ju bli så att barnens små fingrar är lite smutsiga :)

 

 


Dove Nourishing Oil Care Conditioner !För några veckor sedan fick jag hem ett paket från Buzzador o i fanns Dove Nourishing Oil Care Conditioner ! Jag har använt det i några veckor nu o jag måste få säga att jag tycker det är jätte bra ! Jag får, nu på vintern, otroligt torrt o frissigt hår men när man har detta i så blir de jätte lent efteråt ! Sen lukten är gudomlig - love it ! Jag är en som gillar när lukten sitter i ett tag i håret efter man duschat o detta luktar gott långt efter man klivit ur duschen :)

Vill du med få testa saker helt utan kostnad så bli medlem på Buzzador !

Smygtittar inför sommaren !

 

Åh, nu längtar jag verkligen till sommaren ! Kunna få bada o ha lite lättare kläder på sig :) Klart man små kikar redan på lite nya sommarplagg o dessa tre som är på bilden måste jag få säga att jag drömmer om att få bli ägare till :) Älskar dem !

 

Det på bilderna kommer från Panos !

 

 


Svenska rallyt 2012 !Ja, nu är svenska rallyt över för detta år.. Alltid tråkigt ! Jag är en som följer detta slaviskt o verkligen älskar att både se på rally men följer även det på radio de tillfällen jag inte kan vara på plats ! Latvala tog hem segern i år, kul för honom men jag hejar ju sedan länge på Hirvonen, som i år kom 2:a :) Så bra insats ändå :)

RSS 2.0