Midsommar -11
Ja, midsommar var en vecka sedan men nu kommer mina bilder, bättre sent än aldrig ;) Dock så var jag ju i farten o råkade radera alla bilder som var på mobilen.. Så hade bara dessa kvar som var från systemkameran. Men det är lite iallafall :) Midsommar var toppen! Började med festligheter i Mariebergsskogen o slutade med vingliga steg hem. Så som det ska vara helt enkelt ;)

Älsklingens familjekalas ;)


Älskling o hans mamma

P´s mamma, Cissi o P´s bror

P´s bror o hans pappa

För ett par veckor sedan fyllde min lilla älskling 24 år o det firades ju självklart ! Men eftersom vi var mitt i flytten då så valde vi att hans familj skulle komma helgen efter istället så vi hade fått iordning på allt o så innan de kom för lite kalas :) Så de var här för ca 2 veckor sedan o det var riktigt trevligt ! God mat o god tårta - men det bästa, trevligt sällskap :) Så himla skoj när de kommer o hälsar på eftersom de bor så långt bort, så ses man ju så sällan.. Men desto roligare när man ses :D

Söt liten prick på långa benJag var hos mina kusiners föräldrar i början av förra veckan o hälsade på! Då fick jag även hälsa på den nya fölungen. Hon är helt underbart söt ! Det drar allt mycket i mig efter hästarna, höll ju på massor med hästar förr... Men inte längre, tyvärr. Men var jätte mysigt att få klappa på de o se hur modig den lilla tösen var :) Hoppas på att jag kommer kunna komma upp dit snart igen o hälsa på o få ta mer bilder :)

Fredag kväll
(Förra helgen i bilder, fler kommer)

Har varit en skön vecka - efter att det varit lång helg så blir veckan så kort o fin :) Denna helg blir det lika fullt upp som förra - me like ! Känns som att sommaren kommer få fullt upp, men positivt är det ! Varit sjukt varmt senate dagarna med - vet inte om jag gillar det ? Tycker det är jobbigt när det är så varmt när man ska göra saker, en helt annan sak är det när man kan ligga o sola hela dagen - men det hinns ju aldrig med :p Imorgon ska man vara lite "hjälpsam" o hjälpa till att plantera blommor tror jag det var :D Haha. Sen kommer P´s familj hit o de ska bli himla skoj ! Får se vad vi ska hitta på nu när han fyllt år o allt :)

Solen avger värme


Oj, nu var det ett tag sedan jag skrev ! Har flyttat till en ny lägenhet o detta har gjort att det har varit fullt upp med nerpackning o uppackning. Men nu har vi börjat komma till rätta :) P fyllde 24 år igår så det blev lite firande o så! Idag kommer mamma o hennes kille hit o firar lite så helgen har varit fullpackad. Nästa helg kommer P´s familj hit o då lär de bli ännu mer folk :D Sommaren är här iallafall, just nu står termometern på 26.8.. Så kanske sommaren är här för att stanna lite nu ? :) Hoppas ni har det bra alla!


RSS 2.0