Att shoppa på nätet




Jag har funderat lite på detta med webbshopping de senaste dagarna.. Jag pratade med en väninna för någon vecka sedan o vi pratade just om detta med webbshopping. Hon berättade att hon handlade i stort sett allt via nätet. Allt från inredning, kläder till datorer - allt som hon har kommer i stort sett från nätet. Jag själv handlar också ganska mycket från nätet. Det är otroligt smidigt o sen kan man få tag på t.e.x. kläder o smycken som inte någon annan har. För handlar man i en butik inne i stan så är chansen stor att man kommer träffa på väldigt många som har samma plagg/smycke. Därför är det alltid skoj att kunnde handla på nätet för att få något lite mer annorlunda! Jag handlar även mycket från vanliga sidor på nätet också, t.e.x. min jacka kommer från Ellos, vissa tröjor kommer  från Halens, några toppar från Nelly m.m. Men, många kanske känner att de inte vågar handla på nätet.. Jag själv tycker att om man handlar från sidor andra har handlat eller sidor som är "populära" så känner jag aldrig mig tveksam. Sedan kanske jag inte skulle handla för flera flera flera tusentals kronor på nätet, för mig räcker det gott o väl med max nån tusenlapp. Hur känner ni för att handla på nätet ? Gör ni det ? Är ni "otrygga" med att göra det ? Eller känner ni att det är en toppen idé som gör det hela mycket smidigare ?

Tyst minut..

 
Nu samlas vi & har en tyst minut för alla drabbade av terrordådet i Norge <3
 
Jag vet vem du är..... :(
 

Något hemskt har drabbat Oslo...




Idag vid 15.20 drabbades Oslo av ett bombdåd !? Vid kl 17.00 - en person utklädd till polis avlossade flera skott på sommarläger för barn på ön Utøya. Det är flera döda o väldigt många skadade o fler rapporteras in.. Det är hjärtskärande o se o höra om detta..

Tankarna är hos er drabbade  <3

Sjöar är fridfulla




Ja, tisdag idag o jag har motionerat dammsugaren o städat lägenheten ! Imorgon ska jag jobba o på kvällen blir det kalas - så lika bra att passa på idag ! Ska snart iväg o hämta ut paket o sen iväg o hämta brorsans hund så det får bli en promenix i skogen med honom :) Bilderna ovan är från Karlskoga, när jag o P var där. Riktigt fridfullt vid sjöar tycker jag ! Så vackert !

Vinn presentkort på 300 kr - två vinnare !







TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD !

Fin personlig pall i hallen



Jag älskar ju allt som har med inredning att göra så beställde hem en liten fin pall som jag just nu har i hallen ! Älskar pallarna som finns att köpa på Bonde Of Sweden då man kan designa sin egna pall med namn eller ord. De är verkligen jätte söta ! Jag valde att ha en pall med ordet "Lycka" då den skulle stå i hallen :) Vill ni också ha en egen pall eller ge bort en personligpall till någon så skulle jag varmt rekommendera Bonde Of Sweden !

Svag för efterrätter



Sandra o Chrille med sina söta små barn Saga o Mio var ju här för ett par helger sedan. Då bjöd vi på denna efterrätt - pannacotta med hallonsylt, jorgubbar o After Eight. Åh, den var så god ! Så när P´s pappa var här o hälsade på så bjöd vi på den igen - som också då blev en höjdare :) Rikitgt gott ! Älskar att testa lite nytt så nu får jag nog hitta på nå annat jag kan bjuda på när någon kommer på fika :D
Helgen har varit bra, brorsan flyttade från Göteborg till Karlstad med sin sambo o deras lilla dotter denna  helg. Så har hjälpt till att flytta o så. O idag har jag o P varit på Ikea o införskaffat lite nytt ;) Det kommer komma bilder på det någon av de närmsta dagarna!

Inred med rosor



Ja, torsdag idag ! Idag har man haft lite skola, varit o besiktat bilen (som gick igenom så klart ;) ) o shoppat ! Imorgon ska jag jobba, skönt att vara ledig idag för jobbade även igår. Så blir det en "ledig" dag trots man hade skolan då. Även fixat lite blommor till köket o vardagsrummet. Älskar att ha en bukett rosor i en vas både i kök o vardagsrum :) Dock håller jag ju de inte vid liv så länge - så man får ju köpa nya rätt ofta ;) Hehe..

En dag i Karlskoga !




I torsdags var vi i Karlskoga o hälsade på ! Riktigt trevligt ! Dock var det riktigt varmt.. Men vi åkte ut till en resturang som ligger precis vid vattnet o där var det så härligt att sitta o äta gott o känna släkten från sjön :) Myspys !

Rea hos Cutiepie!



Ville bara tipsa er som själva har barn, syskon, syskonbarn, vänners barn m.m. att Cutiepie har stor Sommar Rea just nu och fraktfritt fram till 31 Juli ! Så passa på att köp något kul till de små sötisarna :)

Vintage snyggt !



Åh vad jag älskar vintage ! Så himla fint ! Jag försöker så gott jag kan att ha vintage i vår lägenhet, ibland är det svårt att hålla sig till en stil när man har med möbler från andra lägenheter vi bott då jag kom på detta man vintage för ca 6 månader sedan. Men det är pågång o mer o mer förvandlas här hemma :)


Vann valfri napp & napphållare !



Njuter i solen

 

Åh, idag är det riktigt varmt o skönt ute o solen skiner ! P´s pappa är här o hälsar på ! Så vi har precis varit på Vedugnen o käkat, så latar just nu i soffan o glor på tv. Katterna njuter på balkongen i solstolarna ;)

Sommar o sol



Åh, det är juli snart mitten av juli - alltså mitt i sommaren ! O ändå känns det som att det fortfarande är vår, jag har lixom inte hunnit sola o badat o njutit av sommaren. Det har ju heller knappt varit någon sol heller.. Usch vilken sommar ! Nu får den allt visa sig innan hösten kommer :)


Efter badet?

Vaseline cocoa oil.

Nu när man är ute o solar o badar så mycket under sommaren så älskar jag att ta en dusch när jag kommer hem o smörja in mig i något gott efter :) Varit runt o letat överallt efter något som både luktar gott o som återfuktar. Men hos Gniztra har jag funnit det - Vaseline Cocoa butter. O vem vill inte lukta underbart cocos en sommarkväll ? :)


Alla borde se....

Denna serie borde ALLA se ! Det är en film som gjorts som en serie som verkligen sätter sina spår ! Så, ta er tid o titta på den !

Älska mig är baserad på ungdomars egna berättelser om mobbning och utsatthet. Filmen handlar om 15-åriga Alice som inte blir accepterad för den hon är, och om Josse som inte vågar bry sig trots att hon egentligen vill. Det är en angelägen berättelse om att våga tro på den man är. Om vänskap, svek och förhoppningar om att få vara med, att bli accepterad, att bli älskad.


Vinn två motivnappar från Namnnappen.se




En hel vild lördagskväll <3



I lördags kväll var Sandra, Chrille, Saga o Mio här o hälsade på ! Det var verkligen jätte skoj att de kom hela familjen :) Saga börjar bli så stor o Mio trivdes så himla bra i P´s famn där han sov så sött ;) Saga tyckte inte mina blommor var fina på balkongen så de ryckte hon upp ;) Haha.. Bjöd på clubsandwish o pommes som huvudrätt o panacotta med bärsylt, jordgubbar o after eight som dessert :) Saga tyckte deserten var jätte mumsig så på bilden har hon lite mums mums i mungiporna :) Så söt ! Så en riktigt mysig lördagskväll blev det - hoppas på många fler :)

Hur ska ett personligt brev & CV se ut?



Jag själv har jobbat många år. Jag började redan när jag var 16 år att jobba för att få in lite extra pengar som jag kunde ha skoj för. Och många har frågat mig gång på gång hur man skriver sitt brev. Därför tänkte jag tipsa om Spray jobb som har en jätte bra guide till hur man gör för att skriva personligt brev till jobbet man ska söka. Ett CV är något som man borde lägga tid på att utforma bra, för att väcka arbetsgivarens intresse. Jag har en bekant som är chef på ett ställe o han säger att ett personligt brev/CV är det första steget att få vidare kontakt med arbetsgivaren. O han märker direkt om det är ett brev som det är lagt ner tid på eller något man slängde ihop på 1 minut - vilket gör att han blir direkt mer intresserad av det som var ordentligt gjort. Jag själv har fått beröm för mina brev att de sett både bra ut o gjorda ordentligt o att de redan då blev intresserade för mer kontakt. Så ta chansen att göra ert brev ordentligt än att skicka iväg ett som kanske både har stavfel, är rörigt, innehåller ovesentliga saker m.m. Lycka till med ert skrivande :)

RSS 2.0