Bli avslappnad !Jag har haft otrolig spänningshuvudvärk o detta p.g.a att jag varit väldigt spänd i käken. Men efter jag börja använda Dentokraft så har detta blivit otroligt mycket bättre ! Jag biter på den 1 minut varje morgon o kväll o man känner verkligen direkt hur avslappnad man blir i käken. Den minskar även risken för hål och plack samt ger ökad blodcirkulation och syrehalt i musklerna, vilket leder till smärtlindring och avslappning. Jag förstår att det är fler än jag som har liknande problem o jag har tillsammans med Eleven tagit fram ett erbjudande där ni kan köpa Dentokraft för endast 199 kr !

Min nya älskling !Äntligen har den underbara saken kommit hem till oss - Dolce Gusto Expressomaskinen !
Köpte den på Whiteaway o leveransen var riktigt snabb ! Så nu har jag avnjutit massa gott senaste dagarna :) Min favoritsmak är just nu Chococino - mums !

Hjälp oss att rädda kvinnohjärtat - Go Red !

http://www.hjart-lungfonden.se/PageFiles/18361/bloggmaterial_3.jpgSpecialdesignade smycken av MissDee
MissDee har designat årets Go Red-smycken, ett armband och ett halsband. De är tillverkade av silverpläterat järn och pryds av texten Love Live Give. Halsbandet kostar 119 kronor och armbandet 89 kronor. Se köpställen här !

In love !För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om smycken jag klickat hem, bl.a detta halsband. Har fått frågan efteråt hur jag tyckte halsbandet blev o jag tycker det var jätte fint ! Jag har använt det både till vardags o fest :) Det fick tex. pryda mig på nyårsafton :) Så jag är riktigt nöjd med det ! Det kommer från DodiDesign om ni också är sugna på lite nya smycken !

En helg som gått väldigt fort !Klickade hem tunikan ovan från Mysmyran förra veckan som jag tänkte G skulle få :) Himla söt tycker jag o det bästa av allt var att en var på rea också :) Helgen i övrigt har varit väldigt bra, har umgåts en hel del men även hunnit med en klippning som var välbehövlig ! Så nu mår håret bra igen :) Det som återstår av helgen kommer jag nog tillbringa tillsammans med sambon o bara ta de lugnt.. Känner att en förkylning är på g så lika bra att försöka ta de lugnt lite !
Hoppas er helg varit bra ?

Vinn presentkort på 200 kr hos Mylovetoys.se !
Nu kan du vinna ett presentkort hos Mylovetoys ! Perfekta presenten till dig själv eller varför inte överraska en vän med något nytt ? ;) Valet är ditt !


För att delta:

Gilla Mylovetoys på Facebook, klicka här !
(På deras Facebook-sida hålls även fler tävlingar, så håll utkik där också)

Glöm inte att lämna en komentar till detta inlägg att du gillat
på facebook så jag vet att du är med och tävlar !

för extra chans - tipsa om tävlingen i din blogg !


RSS 2.0