Höst på landet



Fredag kväll ! Vad händer ? Jo, Idol o full diskussion med Malin :D Hehe.. Härlig brud det ! Idag har varit skolan -  skola för hela slanten, som man brukar säga.. Sen vid kl 3 somna jag i soffan, haha, vakna igen vid kl 6 så nu lär jag väl aldrig somna ikväll ! Men som sagt är det Idol som går på tv:n o vem är bäst då ? Jo, jag håller på Moa jag ;) Hösten är här också där av val av bild :) Landet på hösten är så mysigt !

Antivirus



Nu för tiden är ju datorn ett stort verktyg i ens vardag, många sitter många många många timmar framför datorn, allt från arbete, bloggar till att surfa runt på intressanta sidor :) Men, datorn får ju ta emot massor av virus och program som kan smitta datorn och jag har märkt att många inte har antivirusprogram på sin dator vilket jag inte kan förstå ! För datorn får så mycket "skit" när man är ute på nätet så ett antivirus är det första jag installerar på min dator när jag köper ny eller installerar om den. Men vilket ska man ha ? På denna sida kan du få tips om bra antivirus samt kan få köpa dem till ett bra pris ! Jag väljer program efter hur "kända" dem är.. Brukar söka lite på nätet om de olika och se vad folk skriver om dem. Jag har bl.a. haft F-secure (som finns att köpa där) men nu använder jag mig av Microsoft Security Essentials som jag tycker fungerar bra ! Men F-secure är minst lika bra :) Vad använder ni för program ? Ser ni det som ett "måste" eller använder ni kanske inte något antivirus på er dator ?

Klickat hem ny inredning



Igår kväll klickade jag hem 2 st ljuslyktor samt stående ord "Älska" som jag tänkte ha i sovrummet :) Kommer passa jätte fint där !
Finns att köpa hos O-råsa !

När dagen gått i jobb - och pluggtema



Ja, nu har kvällen kommit o jag sitter med plugg upp över öronen, men Idol är på tv:n så ögonen drar sig mer dit än ner på all text i boken.. Suck ! Dagen började med jobb för att sedan övergå till matlagning o pluggande. Kul dag va ? ;) Hoppas ni har haft det bra o att kvällen kommer erbjuda en härlig stund !

Blommorna från igår pryder vardagsrums bordet




Plockade ju lite blommor igår när vi hade en dag ute i naturen :) Idag har jag tillbringat mestadels av tiden till att städa lägenheten.. Eftersom både jag o P varit sjuka ett tag så har vi inte orkat hålla det så fint hemma, hehe. Så idag fick jag ta tag i det medans han var i skolan !

En dag ute i det fria




Idag blev det en tripp till Arvika, på gården bredvid där jag är uppvuxen ! Farfars fru bor fortfarande kvar i huset som ligger alldeles intill det hus som jag växte upp i. Så idag åkte vi dit o fixade bl.a. med poolen - den skulle höstfixas :) Sen så passade vi på att plocka lite äpplen, päron o blommor, så imorgon tänkte jag göra en liten äppel-och päron paj ! Gött de ;)

Hotell weekend

Jag har tänkt lite på detta med att boka hotell och så. Jag läser ju på distans och bor på hotell när jag åker dit o då kan det ju bli så att man blir sjuk eller att det händer någonting annat som gör att man inte kan åka dit i alla fall o då står man där sedan med ett rum som man redan har betalat.. O nu har jag o P pratat lite om att åka någon stans i vinter, inte till något charter resmål utan bara komma iväg en weekend. O detta med hotell tycker jag är svårt.. Jag har alltid önskemål om att man enkelt ska kunna boka via nätet, kunna betala när man kommer fram, kunna avboka om man skulle boka fel eller bli sjuk . Har kikat lite på att åka till vårt grannland, Danmark över en helg ! Jag har aldrig varit där o det kan ju vara mycket att se där !  O nu har jag hittat en sida för hotell i Köpenhamn där man kan boka hotell jätte smidigt o bra ! Så hoppas man kan få lite ledigt i höst/vinter så man kan åka dit några dagar :)


Underbar dag med shopping o mys

Nu är det helg igen ! Känns som veckorna flyger iväg just nu.. Idag åkte jag o P till Siba o köpte oss en ny 24" dataskärm till den stationära datorn. Toppen blev den ! Sen åkte vi o köpte lite små saker som skulle införskaffas för att sedan avsluta shoppandet med korv o mos på Henrys Gatukök ! Mumma ! Sen gick vi upp till brorsan o hans tjej o lekte med deras lilla bäbis :) Så mysigt så ! Nu har vi kommit hem, är fortfarande lite sjuk så ska försöka o pilla med bloggdesignen lite mer, kanske byta igen ? Bytte ju iförrgår men känner mig inte helt nöjd ännu.. Så vi får se vad vi hittar på ;)

 


Vill ha...





Åh, vad jag är sugen på att beställa hem dessa två ! De skulle ju passa så bra nu inför hösten, eller hur ? ;) De kommer båda från Nelly.

Skräcken för blodprov


Ja, bloggen har verkligen kommit i skymundan sista veckan.. Detta beror på att jag varit sjuk, dock vet vi ännu inte vad som är fel.. Därför har jag mest varit sängliggande/sovande senaste tiden. Men jag må säga en sak,  jag var med om en sak när jag var 9 år, jag var sjuk o skulle åka till vårdcentralen o ta blodprov. Men hon som tog det var jätte kass så hon tog i en sena istället för blodåder. Så det gjorde jätte jätte ont o jag svimmade.. Detta har suttit kvar så jag har varit LIVRÄDD för sprutor/blodprov resten av mitt liv.. Men så i onsdags var jag tvungen att ta blodprov.. Men jag tog mod till mig o lät dem ta i armen - så glad att jag gjorde det ! För nu har jag kommit över detta o känner ingen rädsla för att ta blodprov längre.. Tänk att en sak som händer kan sätta sådan rädlsa o skräck som sitter kvar i större delen av livet ? Men nu är det gjort o ack så skönt :)

Nya fina varumärken



Nu lanserar Miss Dee två nya varumärken, Lita for Miss Dee och HUNK N.Y. !
Otroligt snygga smycken bdåe för honom och henne, precis vad som behövs nu inför julen och man behöver tips för fina julklappar ;)

Vinn smyckesställ från Mihi.se !





TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD !!!!!!

Vinnaren blev Theycallmeem.blogg.se


Vinn fin korg från Blomus-sverige.se !





www.blomus-sverige.se







TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD !!!!!!!!!!!

VINNARE BLEV EMMA http://www.nattstad.se/emmahjorth



Underbart verktyg..



Jag är en riktig plattång älskare ! Jag gör allt med min plattång - både plattar o lockar ! Jag har en "vanlig" smal plattång o så har jag den som syns på bilden, den är väldigt bred. Varför jag använder mig av en bred är för att den plattar håret mycket bättre då jag har så tjockt hår. Så har man tjockt o långt hår så är den bredare bäst tycker jag. För att göra lockar sen o man inte har en locktång så går den smalare plattången kanon bra till att få fina lockar med ! Sen måste man ju använda värmeskydd till håret ! Jag använder mig av lite olika då jag tycker om att variera mig eftersom alla är så olika, allt från doft till hur håret blir efter. Den jag använder just nu är den som syns på bilden o den tycker jag är väldigt bra. Jag köpte den hos Beautynet ! Så ett bra tips till er som använder värmeverktyg !

Helgen börjar gå mot sitt slut nu..



Ja, helgen börjar gå mot sitt slut ! Oj så fort den gått ! Idag kom P´s mamma hit o hälsade på ! Åkte iväg o tittade på en datastol - vår håller på att trilla isär nu, så det var ett måste att få tag på. Sen tog vi lite lunch o satt o prata massa, riktigt trevligt ! Sen åkte vi hem o umgicks till vi sedan vid kl 18 åkte till Vedugnen o käkade - mums ! Så nu är man mätt o belåten. Så ska återgå till sällskapet nu :)

Mina smycken kommer från..



Mina ringar som jag visade här för några dagar sedan kommer från Missdee ! Jätte fina smycken o nu lanserar de även sin nya webshop ! O självklart erbjuder de er 200 kr rabatt när ni handlar för minst 500 kr ! Så passa på att handla något fint till dig eller någon som förtjänar att få något fint inför hösten :)

Helgen börjar på stan



Idag började dagen med en sväng på stan ! P skulle ha nya jeans o jag skulle ha.. Ja, jag skulle inte ha något :p Så jag blev med som smakråd ! Efter mycket letande o en grymt trevlig säljare på Carlings så blev det ett par. Sen drog vi till Subway o köpte oss varsina mackor - min älskade fullkorn, salami med vitlök - mums ! Sen gick jag in o köpte en parym då den jag fick av min bror precis tagit slut. Kan visa er sen vilken det blev ;)

Det är okej..



Det är okej att känna..

RSS 2.0