Blommor som tack !



Igår fick jag köra in mamma till akuten för hon hade fått njursten o hon blev även inlagd :( Så fick fixa lite saker åt henne idag m.m. samt hämta henne på sjukhuset när hon blev utskriven igen. O som tack för hjälpen fick jag dessa två blommor som nu får pryda mitt köksbord :) Jätte fina ! Men som skönt är att hon blev frisk fort så hon fick åka hem redan idag ! Gillar inte när nära o kära är på sjukhuset :( Men efter jag var o hämtade henne så passade jag på att åka hem o sova innan jag skulle o hämta sambon på hans jobb. Efter det så hämta jag paket o sen blev de lite städa för imorgon kommer sambons familj hit o hälsar på :)



Glöm inte tävlingarna jag har som pågår här ! :)


Att testa nya saker !

 

Det känns som att många här ifrån flyttar till Stockholm – många vänner har flyttat dit för att testa lyckan där ! Kul när man får testa på olika städer o kan känna sig fram vilket som passar en själv bäst ! Men så här om dagen satt jag o en kompis o pratade, som flyttat till Stockholm men nu vill ta sin lilla familj o flytta tillbaka hit till Värmland igen. Då hon ännu inte fått någon mäklare som ska hjälpa till med försäljningen så passade jag på att tipsa henne om en sida på nätet där man kan få kontakt med mäklare runt om i Stockholm. Genom att anmäla sig (och svara på lite frågor i ett efterföljande telefonsamtal) så får man tillgång till massor av anbud från mäklare vid sin lägenhets- eller husförsäljning. Det bästa av allt är att tjänsten inte kostar något. Så det gillade hon så får vi hoppas att hennes försäljning går bra :)

 


Vinn valfritt mobilskal från Supply !



" Jag tävlar om ett valfritt mobilskal från Supply.se!
Tävlingen hittar du hos Emelie! "



För att delta:


* Gilla supply på facebook [länk]
Kommentera detta inlägg med ditt facebook namn + länk till skalet du vill vinna !

Skalen hittar du här !



Extra lotter:

* Tipsa om tävlingen i din blogg eller facebook.
Låna bild & text som du ser ovan!
* Gilla mig på Bloglovin
*Gilla inlägget på Bloglovin


Tävlingen avslutas 12 maj !

Vinnaren är: Hanna Sundin !
Grattis!




En vårdag !



Vilket underbart väder det är idag ! Nu är man hemkommen från en härlig resa :) Varit mycket trevligt men nu ska man åter till vardagen igen. Annars så kan jag inte direkt påstå att det hänt så mycket mer av intresse.. Sitter just nu o väntar på mat o kvällen kommer bestå av uppplock av det man köpt o resväska m.m. Hoppas ni har det bra !

Nya skor i sommar ?



Det blir varmare ute o jag tänkte jag skulle börja kika lite på vad jag har för sommarskor här hemma. Det enda som fanns hemma är ett par slitna ballerinor som nog har gjort sin sista sommar. Därför har jag tillbringat min, just nu, lediga tid med att kika på nya sommarskor ! På Footway fanns det många i alla möjliga former o färger :) Så tror nog de får bli några skor där ifrån nu när lönen kommer ! Ballerina skorna eller sandalerna på bilden kanske får följa med hem ;)


Slappardag idag !



Igår blev det överraskningskalas för mamma som fyller år på tisdag ! Himla kul blev det ! Berättar mer imorgon :) Men, då det blev fest igår så är jag riktigt slö idag.. Så det har inte gått i många knop här hemma inte. Så just nu sitter jag o sambon o spelar Sanning eller skitsnack som jag klickade hem här ifrån för ett tag sedan o så kommer det snart komma hit lite mat som vi beställt - börjar bli riktigt hungrig nu !

Om man ändå var ett litet barn..



Veckans vara hos Minimango är Wigglekart ! Jag tycker de ser så otroligt roliga ut ! Synd att man är vuxen, så man inte kan köra runt med den ;D Men, jag har kompisar som har köpt denna till sina barn o de tycker verkligen det är jätte skoj att köra runt på dem ! Den är unik i det att man vrider på ratten för att ta sig framåt, snarare än att trampa med benen. Lämplig för barn mellan 3-7 år, men även yngre klarar det oftast bra. För en kompis, hennes dotter är 2 år o hon drar sig runt med den o tycker det är lika kul som storebror som är 5 :) Som sagt, synd att man som vuxen inte kan brumma runt med den ;) Hihi..

Våren, kom nu !



Måndag igen ! Veckorna går verkligen fort ! Idag drog rättegången mot Breivik igång - tankarna går tillbaka till när jag själv var ut till Utöya i somras.. Kommer nog följa rättegången en del, har följt det hela tiden sen det hände så känns som att man själv också vill följa det hela vägen för att få ett avslut. Annars så har dagen varit lugn. Pappa kom hit en sväng o så titta även F förbi :) Mamma har fått sig en iPhone nu också, så den har man fått hjälpa henne med ikväll ;) Får väl se hur detta kommer gå.. Haha. Ska väl glo lite på tv:n nu innan man ska sussa sött :) Eller kanske spela mitt nya spel från Kylskåpspoesi ? As kul :p Kommer upp bild på de inom kort :) Vill dock att de ska bli fint väder imorgon - våren, kom nu !

Årets första jordgubbar med mjölk !



Årets första jordgubbar med mjölk - mums ! Dock är det ju inget som slår svenska jordgubbar, men de får man ju vänta på ett tag till innan man kan avnjuta dem :/ Älskar verkligen sommaren, när man kan sitta ute en varm kväll o äta jordgubbar med mjölk. Så jordgubbar går det åt mycket här hemma under våren/sommaren ;)

Vinn presentkort på 300 kr !




För att delta:

1. Gilla Glitterstenfacebook
(Skicka med namn i kommentaren)

2. Tipsa om & länka tävlingen i din blogg
(Skicka med länken i kommentaren)

3. Gilla min blogg på Bloglovin
(Skicka med vilket nummer du blev i kommentaren)


Du kan alltså sammanlagt få 3 tävlings-lotter !


Tävlingen avslutas 29 april !

Vinnaren är: Marie
Grattis !




Ska du eller någon du känner ta studenten i år ?



Känner du någon som ska ta studenten?

I så fall vill jag tipsa om dessa fina studentplakat som ni kan göra hos Önskefoto.
Studentplakaten finns i flera olika modeller och alternativ från ord.pris 129 kr.
Beställ här
och uppge rabattkod: BLOGGIS så får du 15% RABATT på ord.pris på studentplakat från Önskefoto.

 



Fördelsedagspresent !



Min brorsdotter fyllde 1 år för två veckor sedan o då passade jag på att köpa en bok där man väljer namnen som ska vara i huvudrollerna själv ! Så himla kul att få ha hennes namn, mitt namn o andra viktiga personer i hennes närhet med i boken :) Jag beställde hem den från Favoritboken ! Perfekt present tycker jag, både till dop eller fördelsedag ! Så det blev en fin fördelsedag för henne, dock blev jag o sambon smittade med magsjuka :/ Så vi fick ligga sjuka en vecka så därför har bloggen hamnat i skymundan, men hoppas att det blir nya tag nu igen, för nu mår jag fin fint :)

RSS 2.0