Midsommar !

 
Ja, då var årets midsommar över.. Jag har legat i hög feber, halsont, huvudvärk och nästäppa hela långa helgen. Så för mig har det inte blivit något firande alls :( Sandra, Chrille o deras barn skulle ha kommit hit o firat i fredags men eftersom jag var sjuk så blev det flyttat till nästa helg istället :) Men sambon var gullig o gjorde lite midsommarmat o bjöd på tårta så jag fick iallafall några högtidskänslor i fredags. Hoppas er midsommar var lite bättre :)
 
 

Ljus i vårt hus !

 
 
Jag är en riktig lampfantast :) Älskar lampor ! Det finns så himla många fina o att vara inne en mörk kväll med mysiga lampor tända runt om i lägenheten är verkligen så avslappnande. Led lampor är verkligen något som finns överallt nu förtiden. Jag tycker det är bra för de håller otroligt länge, 13 år finns det lampor som håller o de är väldigt energisnåla, vilket är ett plus. Dock tycker många att de är väldigt skarpa o vita i ljuset.. Men nu läste jag inne på LjusTema att de har Led lampor som har ett härligt varmvitt sken som är fullt jämförbart med halogen och glödljus. Toppen :) Så kanske skulle ta o beställa hem några ?
 
 

Fin dag

 

 

Idag kommer sambons familj hit, han fyllde ju 25 år i tisdag så idag blir det kalas igen ;) Vädret är dock inte på vår sida idag :/ Men i får hålla oss inne ;) Jag återkommer ikväll när de åkt ! Hoppas er lördag blir bra !

 


RSS 2.0