Brämhults !

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS_or2c0OuxPbcw1WkgwViqRfEUms8Kh5opptNbJzi43y0_q_9ZlQ

 

Åh, jag älskar verkligen Brämhults juicer ! De smakar gott o är nyttiga - perfekt ! :)

Läs mer om dem på Brämhults !


En av julklapparna !



En av mina julklappar är denna köksassistent ! Oj så glad jag blev när jag insåg att det var den som döljde sig bakom pappret :D Har så länge längtat efter en sådan, så sambon hade snappat upp det o köpte den till mig :) Hihi. Så nu ska det bakas !

God jul !


Hemklickat !





Beställt hem ett halsband samt örhängen här i från i helgen ! Hoppas de trillar ner i brevlådan redan imorgon :)

Julen är snart här !



Det märks att julen närmar sig - alla grips av panik :D Men jag är färdig med alla julklappar nu :) Skönt ! Så nu kan man slappna av.. Jobbat som en liten tok idag o när jag kom hem städade - full av energi, men nu sa de, pang, o så blev jag astrött ! Så nu tänkte jag inta soffläge, snacka på msn med gott folk o bara mysa :)

Julfint!



Klickade hem denna fina marshallhållare från denna sida. Men eftersom jag inte använder marshaller inne så kom jag på att göra den lite julfin istället. Så köpte en liten "gran" o satte på en röd o fin rosett :) Så - poff - så blev det lite juligt :)

Julklapp!




Min första julklapp har kommit till mig :) Ett jätte fint halsband med en glas ängel ! Jätte sött o som verkligen passar till de flesta outfiter :) Halsbandet kommer från denna sida !

Lucia på distans



Lucia idag då ! Jag har dock inte sett något luciatåg i verkligheten så när jag såg att kanal 2 hade det på tv:n så tittade jag på det där istället ;) Jag är väl inte så intresserad, men känns mer som att "det är en sak som man ska se" mer än att jag vill det.. Hehe. Har precis kommit hem från en tur på stan där  jag köpt lite julklappar o ätit på en jätte mysig resturang - mums ! Så nu ska jag slå in lite klappar :)

Hoppas ni haft en bra lucia? :)

Trevlig lucia !



Lucia är det idag ! :) O jag började min dag med en tradition som jag tror jag gjort sedan jag var jätte liten - äta lussefrukost bestående av en lussekatt o oboy (detta fall, Pucko). Så har jag gjort varje luciamorgon i himla många år :) Så mysigt att äta lite mumsigt på morgonen o inte alltid äta "en bra frukost". Så detta avnjöt jag till Nyhetsmorgon imorse :) Dagens fortsättning blir att göra mig iordning för att sedan åka o inhandla de sista julklapparna :)

Trevlig lucia !

Nya vinställ inför 2012




Åh, någon mer än jag som tycker dessa vinställ är grymt coola ? :)
De finns att köpa hos ChillAndGo om någon vill kika mer på dem !

Lugn dag + vinnarna



Åh, måndag o jag är ledig ! Såå skönt ! Har verkligen slappat järnet idag.. Tagit det lugnt, sov länge, små plockat lite här hemma bara.. Underbart ! Nu har jag käkat kycklinggryta o ser på "Expedition: Julklapp" som är den norska julkalendern :) Kvällen kommer nog fortsätta i det lugna tempot ! Kanske lägga in lite bilder från dopet vi var på igår samt julmarknaden
vi var på förra helgen !

Och, vinnarna i de sista tävlingarna ligger ute nu i varje tävlingsinlägg under kategorin "Avslutade tävlingar" så kika där om det var du som vann :)

Barbapapa Lumilove

http://gantrack.com/site_media/uploads/11052/images/lumilover.jpg

Jag måste verkligen tipsa om Lumilove som just nu är veckans vara hos Minimango!

Barbapapa Lumilove är barnens nya söta nattlampa. En rund och mjuk liten lampa som under dagen är barnens kompis och hänger med på äventyr och nya upptäckter. På natten lyser den tryggt med ett milt ljus. Då den laddas genom att sättas på sin gröna laddningsplatta är den en trygg och säker lampa för alla stora och små barn.

 

Jag tycker de är såå söta! Kanske julklapp till brorsdotter ? :)


Etniskt armband



Klickade hem ett armband här ifrån för ca en vecka sedan - ett etniskt armband ! Gillar det verkligen att det är färg ! Oftast är smycken silver, guld eller så, men just att det är rött gör att det blir en färgklick om man t.ex. har svarta kläder på sig :)


Testat spa-produkter!



För ett par veckor sedan fick jag hem lite spa-produkter från Yves Rocher som jag skulle testa ! Vilket jag nu har gjort. Jag tycker de var helt underbara ! Huden blev så mjuk så mjuk.. Passar man på att ta ett varmt bad samtidigt så får man verkligen den avslappnande känslan ! Perfekt nu när det är kyligt ute o huden blir torr.. Julklappstips ! :)


Orientalisk duscholja
Med denna orientaliska duscholja kan du uppleva den välgörande, exotiska känslan av den traditionella hammam-ritualen varje dag. Duscholjan innehåller ekologisk marockansk arganolja från Marocko och blir till en härlig lätt mjölk på din hud. Arganoljans vårdande egenskaper lämnar huden mjuk och sammetslen.


Vårdande arganbalsam
Vårdande arganbalsam förenar den ekologiska arganoljan med den essentiella ekologiska oljan från apelsinblomman som alltid har uppskattats för sina lugnande egenskaper. Den krämiga sammansättningen, som smälter in i huden på ett enastående sätt, omsluter dig med en underbar doft av apelsinblomma. Din hud återfår sin mjukhet och blir oemotståndligt sammetslen.


Orientalisk peeling
Orientalisk peeling för sammetslen hud förenar ekologisk arganolja med mjuk marockansk lera till en intensivt exfolierande effekt, för detta pulver med argankärnor. Du kommer att upptäcka din hud på nytt, den blir oemotståndligt mjuk och som återuppväckt genom denna doft från Orienten.

Julpynt och åter julpynt !



Nu har jag julpyntat lite i min "frågelbur" också som står i vardagsrummet ! Hade tänkt göra lite mer kreativt först men sen när jag väl kom till affären så hade de inte de som jag hade tänkt mig så då fick de helt enkelt bli en enkel pyntning :) Varit på stan idag i 6 timmar o letat både julklappar, fikat o trängts med folk ! Man känner verkligen att folk börjar bli julklapps-galna !!! Letar också efter en jul- och nyårsklänning - men det var tydligen lättare sagt än gjort.. Finns många fina, men ingen som faller mig i smaken.. Hittat en på nätet, så får se om jag beställer hem den istället :)

 


Julklappstips !




Ville lämna ett litet julklappstips om sidan Getpersonal,där man själv kan välja text, typsnitt etc. för gravyr på produkterna. Det är alltid fri frakt vilket är för mig ett väldigt stort plus o leveransen är bara 1-2 dagar, så de hinner komma innan julafton om ni hittar något som ni vill ge bort i julklapp! Jag tycker det är så bra när man kan gravera in text själv - det blir verkligen så personligt o fint !

Ovan på bilden så är det:
* Armband Rearden Steel L
* Champagneglas Bormioli Rocco Premium N3
* Dogtags Private Silver
* iPhone-fodral 4 Alumicase Blue


Värm dig med en varmvän !



Veckans vara hos Minimango är just nu - Varmavänner ! Söta djur som du kan stoppa i micron o värma de så de blir varma o extra mysiga. Perfekt nu under vintern när det är kyligt, så kan man mysa ner sig i soffan med en varmvän o bli varm :)
Värm nallarna i mikrovågsugnen i 90 sekunder, sen är de redo att värma ett fruset litet barn eller en frusen vuxen !

Redan december !



Ja, 1:a december idag då ! Bara 24 dagar kvar till julafton o snart fyller jag ju år med ! Oj oj oj .. Gammal håller man på att bli med ;) Idag har jag jobbat, pluggat o slappat ! Sitter o kikar på bilder från när jag var i Norge.. Minnen, blandade känslor är två av de saker som kommer upp när jag ser på dem ! Bilden som ni ser är också från Norge, ett troll som jag tyckte var bra sött ;) Blir väl snart sängen förstår jag.. Både seminarium o utvecklingssamtal imorgon, lär väl vara pigg inför det !

Vinnarna i de två senaste tävlingarna !




Adventsstjärnan vann: Lotta, hennes blogg hittar ni här
och Claudia Hogan, som inte har någon blogg

Halsbandet vann: Emely, hennes blogg hittar ni här



RSS 2.0