Inta sommaren med ett vitt leende !Fick hem ett paket från Buzzador här om dagen med massor med tandkräm i ! Det kunde ju inte komma mer lägligt än när det gjorde eftersom jag behövde ny tandborste samt att tandkrämen just tagit slut. O jag har alltid varit skepptisk mot tandkräm o sånt som man ska få vitare tänder av - aldrig trott på det, men denna gång är jag förvånad ! Har testat Pepsodent White Now i några veckor nu o ja, tänderna är vitare ! Så kan verkligen rekommendera detta för er som vill ha ett vitt leende inför sommaren !

Ni har även chans att få två små tuber att testa, bara att kommentera inlägget här så väljer jag ut någon som får dem :)

En underbar helg i GöteborgI helgen passade jag o P på att åka till Göteborg o hälsa på min bror, hans flickvän o deras lilla dotter :) Var så en så himla mysig bäbis o helgen var verkligen perfekt ! Självklart gav man ju henne lite presenter o den som uppskattades av både mor o dotter var denna uggla som verkligen är så söt :) Den kommer från Vicke-vire!

Klädpoker - finns det kvar?Kommer ni ihåg eller kanske testade ni aldrig klädpoker när ni var yngre? Ni kanske spelar det nu förtiden också ? För mig var det något som alltid fanns med när man var yngre, man tyckte alltid det var kul att vara "domare" men att vara med tyckte jag var alldeles för pinsamt :D Men ibland var man ju tvungen att vara med men då hade jag sån otrolig tur över att jag alltid vann ! Nu när jag är lite äldre så har jag inte tänkt så mycket på klädpoker men kom på det här om dagen o började fundera på om det finns kvar ? Klädpoker tycker jag är både spännande o kul så vore kul o veta vad ni tycker ? Spelar man det nu ? Gör man det i ung ålder eller finns det de som gör det under en förfest kanske ? Har ni någon erfarenhet av det ? När spelade ni det sist ? :)

RSS 2.0